Limuzint lánybúcsúra, avagy a gépkocsi bérlés Budapesten!

A gépkocsi bérlésről úgy általában

Mikor először hallottam, hogy van lehetőség illetve igény ilyen jellegű szolgáltatásra rendkívül meglepődtem, ugyanis egyszerűen nem tudtam, olyan szituációt elképzelni, hogy nekem speciel szükségem legyen egy ilyesfajta lehetőség igénybe vételére. Pörgettem és pörgettem a fejembe a különböző opciók felmerülését, hogy majd esetleg ebben és ebben a szituációban elképzelhető, hogy igényem lesz a gépkocsi bérlésre. De százféle lehetőség felmerülése után sem tudtam még mindig elképzelni, hogy nekem aktualitást vegye ez az opció. Mígnem eljött a nagy pillanat és rájöttem, hogy igen valóban ebben az esetben szükségem van a gépkocsi bérlés szolgáltatására. Ez az eset pedig nem volt más, mint a legjobb barátnőm lánybúcsúja.

Tudvalevő, hogy a barátnőm nagyon szereti a feltűnő luxus dolgokat, egyenesen rajong az ilyesfajta lehetőségekért. Viszont anyagilag nincsen olyan helyzetben, hogy ezt feltétlen megengedhesse magának. De jól emlékszem arra, hogy már kislányként arról álmodozott, hogy majd ha egyszer felnőtt lesz és férjhez megy akkor limuzinos lánybúcsút szeretne. Tudtam, hogy ha páran össze állunk lányok, gond nélkül összedobjuk neki ezt az összeget és hatalmas partit csaphatunk egy ilyen limuzinba. Neki pedig akkora örömöt okozhatnánk, amit valószínűleg sose felejtene el.

A gépkocsi bérlés luxus oldala, avagy a limuzin kölcsönzés

Miután eldöntöttem, hogy a limuzin lesz a lánybúcsú fő attrakciója, vázoltam is a lánybúcsús brigádnak a tervemet, akik mind nagy lelkesedéssel fogadták az ötletemet. Így, hogy már velük is fixálva lett az ötlet neki láttam a szervezésének. Gépkocsi bérléssel kapcsolatos cikkeket olvastam, különböző ilyen profilú weboldalak kínálatát böngésztem, sőt több ismerősömre illetve bevallom néhány ismeretlenre is rá írtam, hogy ők honnan kölcsönözték a saját alkalmukon. Mindenféle elérhetőséget és vagy 18 telefonszám megadása után, hirtelen eszembe jutott, hogy anno a szalagavatómon mi is limuzinnal mentünk az iskolánkból a symbol szórakozó helyre. Fantasztikus élmény volt és tényleg a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kaptuk. Így felhívtam a régi osztálytársamat, aki akkor a gépkocsi bérlés Budapest környéki ügymenetét intézte, hogy honnan, milyen cégtől, milyen áron kölcsönözte az autót. Hiszen bár csak halvány emlékfoszlányaim maradtak meg, de arra tisztán emlékszem, hogy jó áron sikerült hozzá jutnunk a luxus autóhoz. Így meg is adta az adott kontaktot. Akivel némi egyezkedés és közös ismeretségre való utalás végett, sikeresen nagyon jó áron jutottam hozzá az autóhoz.

A gépkocsi bérlés menete, úgy általában

A kölcsönzés ára nyilván szolgáltatótól, az autótól, az idő intervallumtól és a megrendelők számától függően változik. A legtöbb helyen fél órától terjedően 2 óráig lehet bérelni illetve ha erre még nagyon rá akarnánk húzni akkor olyan 15 ezer / óra a ráfizetés. A limuzin kölcsönzése a következő fős számokra van osztva az első kategória az 1-9 főig. A következő a 1-12ig. A harmadik kategória 1-15ig Végül a maximális létszám, egyébként az az, amit mi a szalagavatónkon vettünk igénybe. De mivel most mindössze 11en voltunk a legalacsonyabb létszámú szolgáltatást választottuk  2 órára. Ami úgy gondolom a lehető legjobb döntés volt. A szolgáltatás rendkívül magas színvonalú volt. Patyolat tiszta autó, nagyon segítőkész és jófej sofőr, aki még azt is megengedte nekünk, hogy felmásszunk a limuzin tetejére és onnan fogózkodjunk. Továbbá nagyon tetszett, hogy pohár pezsgő a szolgáltatás igénybe vétele miatt alapból jár mindenkinek, de tíz fő felett további 2 üveg pezsgő jár ajándékba a csapatnak. A kocsin belül led világítás LCD kijelző és led show várja az utazó közönséget. Mindennek fejében pedig ha profi fotókat illetve videót szeretnénk annak érdekében, hogy a felejthetetlen élmény még felejthetetlenebb legyen, még ennek a szolgáltatásnak az igénybe vételére is van lehetőség, teljesen elérhető és korrekt áron. A különleges és felejthetetlen élmény pedig száz százalékban garantált.

Egyéni tapasztalatok a gépkocsi bérlésről

Úgy gondolom a gépkocsi bérlés Budapesten egy új dimenzióját nyitotta meg számomra a limuzin kölcsönzés. Abszolút felejthetetlen élmény volt és garantált szórakozás. Az volt a benyomásom, hogy a barátnőm nem is örült volna semmi másnak jobban, mint ennek a kis búcsú ajándéknak. Számunkra pedig az volt az elsődleges hogy a lánybúcsúján ő érezze magát a lehető legeslegjobban. Valóban elsőre nagyon drágának tűnik az autó bérlése, de ha páran összedobjuk az összeget, akkor szinte semmivel nem több annál, amit mondjuk egyébként is szántunk volna az illetőre. Ami pedig ebben az opcióban a legjobb, hogy egy életre szoló élményt ajándékozunk a másiknak. Az én véleményem pedig mindig az, hogy az igazán ídőtálló és maradandó ajándékok nem a tárgyak, hanem az örökké velünk élő pillanatok. Ezért is javaslom mindenkinek, hogy ne egy újabb kacatot adjon, ami csak porfogónak jó a polcon, hanem élményt ajándékozzon, amit majd később anekdoták közt felemlegethetünk, vagy egyszerűen csak olyan tudást, képességet ad – mondjuk egy tanfolyam – ami később hasznos lesz, vagy egyszerűen csak mindig ki akartuk próbálni!